Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че единственият отбор, който вече е водил и в който би се върнал отново някой ден, е Милан. Той изкара осем години на кормилото на "росонерите" и постигна огромни успехи с тях. 

В момента те са в треньорска криза, като е застрашен постът на наставника Филипо Индзаги. В същото време се говори за проблеми на Карлето на "Сантяго Бернабеу", но засега тези негови думи не означават рокада. 

"Бих ли се завърнал някога в Милан? Разбира се! Всъщност, това е единственото място, където съм бил треньор и на което бих се върнал. Силвио Берлускони никога не ми се е бъркал", сподели Анчелоти. 

И докато говореше тези неща за бившия си клуб, той се застъпи за сегашния му треньор и бивш негов възпитаник Пипо Индзаги. Според него, бившият нападател е постъпил правилно, като е приел офертата на "червено-черните", въпреки всички критики към него.

"Пипо постъпи правилно да поеме това предизвикателство. Когато пред теб се открива възможността да ръководиш голям отбор, никога не трябва да я изпускаш. Един треньор трябва да се научи да е търпелив, въпреки всички критики", сподели Анчелоти.