Наставникът на Милан Карло Анчелоти за пореден път заяви, че неговият тим не се намира в криза, въпреки най-лошия си старт в Серия А от 24 години насам, като сподели още, че няма намерение да променя стила на игра.

„Не сме се депресирали, просто сме разочаровани. След края на срещата оценихме с момчетата, формата в която се намира тима”, обясни специалистът след домакинското поражение от Рома с 0:1 в днешното дерби от 9-я кръг в Скудетото.

„Трудно ни е, особено след като загубихме на наша територия. Срещата бе равностойна, и двата тима имаха своите възможности. Те успяха да поведат в резултата, въпреки че ние играхме също толкова добре”, продължи Анчелоти.

„Не показахме нивото от мача в сряда с Шахтьор. Трябва да помислим, как по-бързо да забравим днешното поражение. Малко сме разсеяни напоследък, трябва да се концентрираме, тъй като допускаме едни същи грешки всеки мач”, коментира още треньорът на европейските клубни шампиони.

„На никого не съм крещял, просто трябва разберем какъв е проблема и да го разрешим – със сигурност обаче няма да променяме тактиката. Единни сме, ще се изправим на крака отново, както сме го правили и в миналото”, завърши оптимистично наставникът на Милан.