Старши треньорът на Милан Масимилиано Алегри направи любопитен анализ на ситуацията в клуба пред Sky Sports Italiа. Специалистът обяви, че бившият нападател на Челси и настоящ на Шанхай Шенхуа Дидие Дрогба може да се появи в Милан, тъй като всички шампиони са добре дошли при „росонерите“.

„Дали Дрогба може да се появи в Милан – шампионите винаги са добре дошли“, лаконично коментира възможността Дрогба да заиграе на Апенините.

Относно друго актуално име, това на бившия футболист на тима Кака, специалистът обясни: „Това са много сложни операции. Галиани се старае да приключи успешно този въпрос, но засега няма нищо конкретно“.

Жребият за 1/8-финалите на Шампионската лига отреди Милан да се изправи срещу Барселона, Алегри коментира предстоящия мач по следния начин: „Барселона има нашето уважение, а ние тяхното. Това е най-добрият отбор в света, но все пак елиминациите са в 2 мача. Знаем, че ще бъде трудно, но не губим надежда“.

Помолен да коментира собствения си пост в италианския тим, специалистът заяви: „Моето място е сред най-коментираните в последно време. Това е така заради многото качествени свободни треньори. Аз съм много щастлив, че мога да върша работа, много по-различна от тази, която вършех през първите години“.