реньорът на Милан Масимилиано Алегри заяви, че Марио Балотели няма да започне като титуляр в петъчното гостуване на Дженоа.

Новото попълнение на „росонерите“ поднови тренировки през тази седмица след проблем с пищяла, но със сигурност ще седне на резервната скамейка при визитата в Генуа.

„Марио не тренира в продължение на осем дни“, обясни Алегри. „Едва вчера той се готви заедно с останалите. В момента не може да издържи 90 минути на терена.“

„Аз обаче имам много опции в атака. Джампаоло Пацини е добре, Нианг също може да играе на тази позиция, а Боян Къркич показва добра форма. За в бъдеще пък не виждам проблем Пацини и Балотели да играят заедно“, допълни той.

Тактикът от Ливорно обаче отписа шансовете на своя тим за скудетото. „Просто не виждам как Ювентус ще загуби преднина от 11 точки. Освен това пред нас е и отборът на Наполи, който също гони първото място. Юве ще спечели първенството, защото прави страхотен сезон, много по-добър от предишния. Антонио Конте знае на 99,9 процента, че титлата е негова“, завърши Алегри.