Ежедневните и дори вече ежечасни информации, които предричат най-скъпия трансфер в историята на футбола, бяха опровергани от импресариото, който би трябвало да го движи. Според мастития италиански мениджър Мино Райола, който би трябвало да продаде Пол Погба в Манчестър Юнайтед за 125 млн. евро, такава сделка няма. 

В Италия и Англия непрекъснато се надпреварват кой ще излезе с малко по-различно потвърждение на информацията. Днес дори излезе такова... от фризьора на футболиста, който ежедневно е до него и се грижи за екстравагантните и дори леко странни негови прически. 

Но потвърждение от досегашния му клуб Ювентус, от евентуалния му бъдещ такъв Манчестър Юнайтед, от самия него или от агента му Мино Райола досега няма. Дори напротив. 

"Чувам само "бла-бла-бла" и глупости. Трансфер, касаещ Пол Погба, няма", написа кратко, лаконично и ясно в профила си в Туитър италианският импресарио, който се грижи за делата на още редица големи имена във футбола, като Златан Ибрахимович, Ромелу Лукаку, Марио Балотели и т.н.

По всяка вероятност, от Юнайтед се опитват да понамалят малко цената на играча, който преди година се продаваше за 100 млн. евро. Това обаче би означавало и по-малка комисиона за Райола. Иначе самият Погба отдавна има договореност за личните си условия на "Олд Трафорд". Там той ще получава по 1 млн. евро месечно след данъци за срок от 5 години.