Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не даде категоричен отговор дали очаква подпис с голямата звезда на Ювентус Пол Погба. Но в Англия разтълкуваха думите му като признание точно за това, тъй като неопределеният му отговор подсказвал именно такива намерения. 

"Не мога нито да потвърдя, нито да отрека, че искам Пол. Разберете ме, че не мога да говоря по тази тема. Той е футболист на Ювентус. Ако беше футболист на Манчестър Юнайтед, можех да го коментирам, сега не мога."

"Мога да ви кажа само едно. Доволен съм от прекрасната работа, която вършат моите директори. Дал съм им списък от четири имена на велики играчи, които искам в редиците си, те вече доведоха трима от тях."

"За да ми осигурят и четвъртото име в списъка, разполагат с достатъчно време. Свършили са 75% страхотна работа, а за останалите 25% имат срок до 31 август, така че аз съм спокоен и доволен от работата им."

"Те знаят кого искам, затова съм убеден, че ще ми доведат играча с характеристиките, които според мен ще направят отбора ни достатъчно балансиран за новия сезон", сподели Моуриньо на пресконференция в Шанхай. 

Според информациите от последните седмици, цената на Погба е 125 млн. евро, а личните условия на французина вече са договорени. Дали ще има сделка, ще стане ясно най-късно до края на месеца.