Манчестър Юнайтед и Челси ще бъдат сред тимовете от Премиършип, на които ръководството на Интер ще се опита да „пробута” Адриано.

Императорът” вбеси ръководството на „нерадзурите” снощи, след като напусна „Сан Сиро” преди вчерашната победа над Дженоа с 4:1.

Необмислената постъпка на бразилеца дошла, след като разбрал, че е оставен извън състава на Роберто Манчини за предстоящия мач.

Самият специалист заяви: „Това, което прави Адриано извън терена не ме интересува. Вярвайте ми – ние сме демократичен клуб. Дали ще остане на стадиона или ще се отиде вкъщи – не ми дреме. Отборът разполага с петима нападатели и той знае това от самото начало.”

От ръководството на Интер са готови да предложат „кариоката” на различни тимове из Европа. Парма има интерес към него, но Адриано заяви, че ако напусне италианските шампиони, ще бъде по посока на голям клуб – Милан или Реал Мадрид са сред предпочитаните от футболиста.

Челси и Юнайтед са сред малкото отбори, които могат да покрият финансовите изисквания на Адриано, а именно 3,5 милиона лири годишна заплата.