Наставникът на Интер заяви, че му е писнало да му се задават въпроси за Адриано, като се нахвърли върху медиите в Италия, които постоянно го занимавали със ситуацията около бразилеца.

Кариоката” преди бе сред най-опасните нападатели в света на футбола, но в последно време се бори с депресията и проблемите с алкохола, заради смъртта на баща си. В момента, представлява само бледа сянка на някогашния „Император”.

През новата кампания Адриано все още се бори за мястото си при „нерадзурите”, но за момента е пети нападател в тима, след Ибрахимович, Креспо, Суасо и Крус.

„Защо винаги ми задавате всички тези въпроси за Адриано? Знам, че това е важна тема за вас, но аз разполагам с петима нападатели. Вече около 20 пъти казах, че не мога да отговарям на безбройните въпроси за бразилеца”, заяви Манчини.

Императорът” дори не попадна в групата за миналия мач с Палермо, но все пак Манчини го включи в разширения състав за срещата с Дженоа в сряда.

„Обясних вече, защо не го взех в Палермо. Хиляда пъти вече говорих за тези неща. В продължение на четири години повтаряме едно и също. Всеки път като ме питате нещо за него, ми се струва, че искате да създавате проблеми – това си е направо абсурдно. А вие се за Адриано говорите – ще играе, ако заслужи това право. В противен случай, ще търка пейката или ще гледа мачовете на тима от трибуните. Това се отнася за всеки един от нападателите ми”, завърши треньорът на Интер.