Нападателят на Атлетико Мадрид Адриан Лопес заяви, че е щастлив в клуба и изобщо не обръща внимание на спекулациите в медиите за трансфер в друг тим. Лопес допълни, че в момента вниманието му е изцяло насочено към предстоящите Олимпийски игри.

24-годишният нападател спечели „Златната обувка“ преди година, когато Испания триумфира на Европейския шампионат за младежи. През миналата кампания острието изигра доста силни мачове за „дюшекчиите“ и веднага попадна в полезрението на тимове като Арсенал и Тотнъм.

Въпреки това Адриан, както е познат сред феновете на Атлетико, не се интересува от възможността да заиграе в чужбина. „Много съм щастлив в Атлетико и единствените преговори, които продължават, са относно удължаването на моя договор“, сподели испанецът. „Не знам нищо за други оферти.“

„Имам договор с Атлетико и ми остават още 3 години тук. Сега искам да мисля само за Олимпиадата и националния отбор. Не е моментът да говорим за слухове и неща, които излизат във вестниците“, категоричен бе Лопес.