Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира предстоящия реванш от четвъртфиналите за Купата на Краля срещу Селта Виго. Специалистът бе запитан и за голямата звезда в състава си Кристиано Роналдо и освиркванията спрямо него. Зизу каза, че не знае дали са справедливи или не.

Роналдо на линия за Виго

„Не аз не искам да говоря за освиркванията срещу Роналдо. Ние правим всичко, за да идват хората на стадиона. Искаме същото като тях. Не знам дали е справедливо или не. Ние се нуждаем от феновете“, каза Зидан.

Зизу: Понякога играчите и треньорите се нуждаят от разбиране

Реал Мадрид изостава в резултата от Селта след първия двубой за кралската купа. Виго се наложи с 2:1 на „Сантиаго Бернабеу“ преди седмица. За очакванията си към ответния мач, Зидан каза: „Наясно сме, че ни предстои труден мач. Загубихме първата среща. Ние сме наясно, че трябва да отбележим. Срещата ще продължи 90 минути или повече. Предстои ни мач, с който да променим случилото се в предходния“.

Запитан за контузиите в отбора му, Зидан заяви: „Истината е, че сме притеснени. Не ми харесва да гледам футболистите си травмирани. Ние сме тези, които сме и ще се борим“.