Помощник-треньорът в Реал Мадрид Зинедин Зидан лично е помолил Пол Погба да напусне Ювентус и да се присъедини към „белия балет“, съобщи списание „Франс Футбол“.

Според медията бившият национал на Франция се обадил директно на талантливия младок и започнал да го увещава да дойде при него в испанската столица.

Вече се знае, че Пари Сен Жермен и Монако се интересуват от бившия футболист на Манчестър Юнайтед. От Ювентус са категорични, че не планират продажба на 20-годишният универсален халф, който дойде при тях със свободен трансфер преди 2 сезона.

На Апенините обаче се смята, че ако за Погба пристигне оферта, надхвърляща 70 милиона евро, шампионът на Серия А може и да преосмисли позицията си.

Реал Мадрид от своя страна е известен с това, че почти всяко лято прави маркови покупки, като преди старта на кампанията похарчи рекордните 100 милиона евро за Гарет Бейл.

Причината за интереса на мадридчани към Погба се крие в Карло Анчелоти. Наставникът смята, че тъмнокожият играч ще бъде перфектният заместник на Чаби Алонсо в сърцето на халфовата линия.