Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира непрекъснатите слухове, които свързват нападателя на Барселона Неймар с Краския клуб. Французинът каза, че има състав от 26 играчи и обясни, че е концентриран върху изявите на своя състав.

„Ще видим на какъв състав ще заложим след ден и дали Хамес ще замени Бейл. Мисля, че Хамес се представи добре през цялата седмица“, започна Зидан и продължи: „Искам Хамес да е добър, искам да играе добре. Това, което ме интересува е да е полезен на отбора. Той има талант, но има какво да подобрява“.

Неймар към журналист: Ти си глупак

„Доволен съм от това, което виждам в отбора, но най-важното е играчите да се чувстват добре. Карим Бензема е добре. Той има къде още да расте. Това всъщност е едно от нещата, които искам от моите играчи. Да се подобряват непрекъснато“, добави френският специалист.

„Какво ще правим срещу Еспаньол? Ще се опитаме да бележим голове“.

Неймар не е бил в Мадрид в четвъртък 

Колкото до непрестанните слухове, които свързват нападателят на Барселона Неймар с Кралския клуб, Зидан обясни: „Още миналата седмица казах, че имам състав от 26 футболисти. Така че съм концентриран върху тях, както и върху предстоящата среща“.

За Кристиано Роналдо, французинът коментира: „Той не е загубил своя голов нюх, не е загубил нищо. Той е добре и работи отлично, както и останалите. Нуждае се просто от още работа. Отборът е добре физически и не се притеснявам за мача с Еспаньол“.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS