Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се надява войната на феновете с Гарет Бейл да приключи. Уелсецът бе освиркан при победата на Белия балет над Реал Сосиедад с 3:1 снощи. Той влезе като резерва в 67-ата минута на мача.
 
"Това трябва да престане. Не мога да кажа дали е справедливо или не. Искам феновете да подкрепят всеки един играч от нашия тим, да бъдат с нас от началото до края. Но съм наясно, че това е нещо, което не можем да контролираме. Феновете са в правото си да изразяват позиция,  но ще ги помоля да аплодират всички играчи. Имаме нужда от тяхната подкрепа", заяви Зидан.
 
Според него Бейл се е включил много добре в мача с Реал Сосиедад. 
 
"Доволен съм от неговото представяне и се надявам да продължава така. Длъжен е да работи и да дава най-доброто от себе си. Напоследък около се вдига много шум, но той е част от нашия отбор. А най-важното е, че и той го иска", добави Зидан.
 
Той отличи Еден Азар и Карим Бензема за представянето им срещу Реал Сосиедад. 
 
"Азар вдига нивото си с всеки изминал ден, а това помага и на отбора. Той играе добре в последните 5-6 мача, а аз знам, че може да го прави и още по-добре.  Не знам дали Бензема е най-добрият играч в Ла Лига, но той се представя отлично. С всеки ден става все по-важен за отбора. Надявам се да продължи в същия дух", заяви още Зидан.