Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че няма да рискува със здравето на никого. Затова, Кристиано Роналдо с възпалено гърло и Гарет Бейл с болки в хълбока пропускат срещата с Еспаньол в неделя.

Аут е и Кейлор Навас, а на вратата ще продължи да пази Кико Касия.

"Кристиано няма да играе срещу Еспаньол. Той има възпалено гърло и нямам намерение да рискувам никого," заяви Зидан. "Бейл получи сериозен удар в хълбока, а когато имаш мач на всеки три дни, по-добре да не се рискува. По-добре е друг да играе."

"Искам да има ротация и да използвам всичките си футболисти, затова ги искам готови във всеки един момент. През целия сезон. Разговарях с Бейл и му обясних и той ме разбра," продължи французинът.

"Съперникът е корав, мачът ще е тежък, сложен, но ние си починахме и тренирахме добре," коментира още той.

"Хамес тренира отлично и утре ще е титуляр. Той е в добра форма, ще получи своите минути," заключи Зидан. "Доволен съм от Варан."

"Всички искаме да изравним рекорда от 16 поредни победи в първенството, но по-важни са трите точки," каза наставникът. "Добрите ни резултати са плод на работа, а не на късмет."

"Гордея се с футболистите ми. Те са тези, които играят на всеки три дни и постигат страхотни резултати," завърши Зинедин Зидан.