Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е оптимист преди четвъртфиналния мач реванш от Шампионската лига срещу Волфсбург след победата над Ейбар.

„Доволен съм от победата. Сега е важно футболистите да починат добре и да се възстановят за двубоя, който ни предстои във вторник. След този мач съм малко повече оптимист за реванша срещу Волфсбург“, коментира Зидан.

„На „Бернабеу“ са освирквани всички футболисти. Боли, когато си освиркван и разбирам как се е чувствал Данило. Той е добър футболист“, добави французинът.

„Не искам да коментирам публиката. Надявам се, че те ще ни подкрепят във вторник и ще останат много по-доволни от нас.“

„Искам да дам почивка на Дани Карвахал, но нямаше как да се получи. Във вторник ни предстои труден мач. Наясно сме, че може да направим обрат. Всичко зависи от това как ще се подготвим за срещата. От сега започваме стратегията за срещата. Трябва да покажем пълната си сила“, продължи треньорът на Реал Мадрид.

„Хесе, Иско и Хамес се представиха добре. Предвиждах да дам почивка на Кристиано, но Хесе се контузи и бях принуден да го сменя. Роналдо обаче може да изиграе още един 90 минути. Не се притеснявам от това“, каза още Зинедин Зидан.