Зинедин Зидан не отхвърли вероятността някой ден да се завърне в последния клубен тим, в който игра – Реал Мадрид. Французинът днес сложи началото на нова кампания на „Адидас” под мотото „Нищо не е невъзможно” (Impossible is nothing), заедно с бившия си съотборник Раул Гонсалес и нападателя на Барселона Лионел Меси.

Зидан заяви, че „не е невъзможно” отново да стане част от Реал Мадрид. Той обаче подчерта, че не желае да заема ръководни длъжности, а предпочита да помага на младите, за да „върне” онова, което футболът му е дал.

„Не си се представям в такава светлина, но може да се случи,” добави Зизу, който сложи край на професионалната си кариера след Световното първенство в Германия миналата година, когато игра финал с Франция.

Зидан също така обясни, че не съжалява за решението си да окачи футболните обувки преди да приключи сезона с Реал Мадрид, въпреки че след това „кралският клуб” стана шампион. „Не съжалявам, че напуснах Мадрид, може би с мен нямаше да спечелят титлата,” пошегува се той.