Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира появилите се информации, че е бил напсуван от футболиста Хамес Родригес. Френският специалист обясни, че няма никаква драма в Кралския клуб и сподели, че и той, и колумбиецът имат едни и същи цели.

Припомняме, че според информациите Родригес си е позволил нецензурни реплики по адрес на Зизу, след като е бил заменен по време на мача с Леганес.

„Дали бих го заменил отново, разбира се. Няма никаква каша, това са отношения между треньор и играч. Винаги отминава. Вие какво мислите? Хамес и аз имаме едни и същи интереси. Вече мислите ни са насочени към предстоящата среща с Атлетико Мадрид“, обясни Зидан.

Хамес изживява последните си дни в Мадрид?

Специалистът бе запитан дали ще бъде провал, ако Реал не спечели Ла Лига. „Не знам. Ще се опитаме. Тук сме заради това. Провал? Всеки мисли в тази насока. Ние искаме да правим нещата добре. Ла Лига е един турнир, а Шампионската лига - друг“.

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо получи почивка в двубоя срещу Леганес. По този повод Зидан каза: „Говорихме и така решихме. По същия начин постъпихме и с другите. Важно е футболистите да са наясно с онова, което се случва. Те са интелигентни, разбират моите идеи и продължаваме напред заедно“.