Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че Барселона е същият отбор и не е по-опасен.

„Когато сме домакини, винаги се опитваме да даваме максимума. Това е основната причина да не сме допуснали загуба. До този момент успяваме да поддържаме добри резултати в мачовете на „Бернабеу“. Ние трябва да бъдем напълно концентрирани и да се раздаваме напълно, за да продължим с добрите резултати“, коментира Зидан.

„Мората е на линия за предстоящия мач. На тренировката той получи само лека болка. Няма проблем с него и ще бъде на мое разположение“, добави Зизу.

„Барселона е същият отбор, не е по-опасен. Нищо не се е променило.“

„В Шампионска лига имаме невероятна мотивация. В испанското първенство ситуацията е различна. Ние играем през три дни мачове и първенството е много продължително.“

„Не се вълнуваме от съдиите. Ако се представяме добре, нямаме притеснения, че ще постигнем добри резултати. Трябва да се вълнуваме от нашето представяне. Не гледаме и другите отбори. За нас е важно да печелим точки, за да спечелим титлата. Концентрирани сме върху нашата игра и това да побеждаваме. Кристиано и Серхио са капитани и са двама много важни футболисти за нашия отбор. Балансът в отбора е добър към момента от сезона. В борбата сме за титлата и продължаваме напред в Шампионска лига. Коентрао има разтежение и няма да може да играе. Каземиро играе и почива, както останалите. Няма никаква разлика в неговото натоварване. Хамес и Иско са много добри футболисти“, каза още Зинедин Зидан.