Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо се завръща в Милано за мача от груповата фаза на Шампионската лига между испанския гранд и Милан. Два сезона португалецът бе начело на Интер, а в сряда ще изведе "белите" срещу "росонерите" в сблъсък между два от най-големите отбори в Европа.

"Връщайки се в Милано е все едно да се завърна у дома. По-добре щеше да бъде Реал Мадрид да играе с Интер, не с Милан. Това щеше да ми даде шанс да благодаря на всички на стадиона за тези велики две години, които изкарах в Интер", заяви Моуриньо.

"Важно е да бъдем лидери в групата след този двубой. Нашата цел е да си осигурим възможно най-бързо първото място. Спечелихме срещу Милан преди две седмици и сега футболистите на съперника ще се опитат да вземат реванш", коментира защитникът на мадридския гранд Рикардо Карварьо.

Нападателят на Милан - Златан Ибрахимович, се надява той и неговите съотборници да покажат добра игра в мача на "Джузепе Меаца" в сряда.

"Трябва да играем по различен начин в сравнение с мача в Испания. В Мадрид домакините имаха превъзходство, а ние не се представихме добре. Нашата класа не отстъпва на тази, която притежава Реал Мадрид", заяви Ибрахимович, който преди две години игра под ръководството на Жозе Моуриньо в Интер.