Вторият треньор в Барселона Жорди Роура заяви след успеха над Милан, че Тито Виланова е останал много щастлив от класирането на отбора за следващата фаза на Шампионската лига. Той каза, че Тито скоро ще се завърне начело на каталунците.

„Тито Виланова през цялото време гледаше мача и бе под голямо напрежение. Постоянно бяхме във връзка с него. Той е много щастлив. Очакваме в най-скоро време да се завърне начело на отбора”, коментира Роура.

„Играчите бяха подложени на сериозна критика през последните дни и сега те отговориха на всички неща, които се изписаха по техен адрес.”

„Спечелихме една важна среща. Напрежението при нас бе много голямо. Важното е, че накрая всичко свърши добре. Трудните дни вече са зад нас. Това са специални футболисти, които показаха, че имат характер и могат да правят, каквото си пожелаят на терена”, добави асистентът на Виланова.

„Всички отбори в този турнир са опасни и трудни съперници. Наясно сме, че Давид Вия е много добър футболист. Радвам се, че той се възползва от този шанс, който му бе даден. Ние продължаваме да вярваме в него. Масчерано игра много силно, докато бе на терена. За нас бе важно да не допускаме грешки. Беше ни трудно, защото Милан е един труден съперник”, продължи вторият треньор на Барселона.

„Възстановяването на Тито Виланова върви добре и очакваме до дни той да се завърне в Барселона. В петък е жребият и ще видим какво ще ни отреди. Мислим мач за мач. Ако ни се падне Реал Мадрид, ще играем срещу тях. Все пак това е жребият”, каза още Жорди Роура.