Старши треньорът на Барселона Жорди Роура заяви, че е много важна реакцията на отбора в предстоящите мачове срещу Севиля и Реал Мадрид.

„В съблекалнята бяхме изключително критични. Играчите са наясно, че това бе един отвратителен мач за нас. Губили сме и други мачове и затова сега е важна реакцията на отбора. Нормално е да има разочарование. Аз обаче съм сигурен, че още срещу Севиля ще демонстрираме това, на което сме способни“, коментира Роура.

„За нас е много важно да спечелим сега срещу Севиля. Мачът с Милан вече е затворена страница и гледаме към предстоящия двубой. За Милан ще говорим отново преди реванша. Трябва да бъдем концентрирани върху предстоящия мач със Севиля“, добави наставникът на каталунците.

„Завръщането на Абидал е една невероятна новина за нас. Това е отлична новина, която ще подейства положително на всички играчи. В следващите седмици ще видим неговия прогрес“, продължи старши треньорът на Барселона.

„Давид Вия тренира добре и може да се завърне в игра, но ще решим преди началото на мача. Разбира се, че липсата на Тито Виланова се отразява на отбора“, каза още Жорди Роура.

Той отказа да коментира въпроси относно предстоящото Ел Класико срещу Реал Мадрид през следващата седмица.