Помощник треньорът на Барселона Жорди Роура заяви, че в момента всички играчи в отбора са концентрирани за предстоящия мач с Осасуна и не мисля за двубоя за Купата на Краля срещу Реал Мадрид.

„Гледаме мач за мач. Мачът в Мадрид е важен, но сега ни предстои двубой срещу Осасуна. Предпочитам да не коментирам нищо за Реал Мадрид. Има време да говорим за този мач в следващите дни“, сподели асистентът на Тито Виланова.

„Срещу Осасуна ни очаква един много тежък мач. Той е важен за нас. Ще преценим кои футболисти да пуснем в игра, защото нямахме много време за почивка. Всички играчи са наясно, че всеки един мач е сам за себе си и всички двубои са важни“, добави Роура.

„Осасуна е един солиден отбор, който се защитава отлично. Той е един от тимовете допуснали най-малко голове в Примера.“

„Пинто имаше желание да вземе участие в тренировката на отбора, но от лекарския екип прецениха, че е по-добре той да остане да се подготвя във фитнес залата“, продължи помощник треньорът на Барселона.

„До края на трансферния прозорец остават малко дни. Това е нашият състав и няма да правим промени по него. Не смятам, че ще има някаква реакция от страна на феновете срещу Виктор Валдес, въпреки неговото решение да не продължи договора си с клуба. Спокойни сме. Хубаво е, че според някои наши играчи трябва да подобрим представянето си. Създаваме много голови положения и реализираме възможно най-много от тях. Ефективността ни в атака е добра“, каза още Жорди Роура.