Нападателят на Валенсия Никола Жигич заяви, че интересът към него от други клубове може само да го ласкае и да го мотивира допълнително. Сърбинът, който е определян три пъти за футболист номер 1 на своята страна дойде на „Местая“ от тима на Расинг Сантандер.

В последно време таранът все по-рядко намира място сред титулярните 11, но е уверен, че съвсем скоро ще покаже пълните си възможности. Интерес към него има от няколко клуба, като Жигич е убеден, че именно това ще му помогне да разкрие целия си потенциал.

„Интересът към мен е допълнителна мотивация да покажа всичко, което мога. Не се тревожа от факта, че мога да бъда даден под наем или дори да бъда продаден защото знам на какво съм способен“, коментира Жигич.

„В тренировките и мачовете винаги давам най-доброто от себе си. Дали ще вкарам или не е въпрос на късмет. Бях привлечен тук като нападател и моето задължение е да бележа. Когато получавам шанс да играя съм вкарвал“, каза още Жигич, визирайки головете си в турнира за Купата на Испания.