Старши треньорът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини призна, че изпитва срам и неудобство след неприятната загуба на неговия тим с 0:4 от Алкоркон.

„Срамувам се. Нямаше причина, нямам някакво обяснение за капитулацията на нашия отбор. Ще трябва да продължим напред и всеки да поеме отговорността си, за да променим нещата още в следващия мач”, сподели треньорът.

„Нямам обяснение, отборът работи усилено през цялата седмица. Бяхме целеустремени и тренирахме добре, но Алкоркон игра много добре”, каза още Пелегрини, който похвали съперника, който успя да нахлузи 4 гола на звездния му тим.

„Нямам какво толкова да кажа. Ще трябва да реагираме, защото откриваме трудни съперници навсякъде. Трябва да играем добре независимо къде. Нямам обяснение, тъй като знам, че отборът ни се справяше добре по време на заниманията”, каза още Пелегрини.
Наставникът все пак изрази надежда, че отборът му ще се представи на ниво в реванша на 10 ноември: „Срамота е, надявам се да се извиним на феновете на Реал, като продължим напред в турнира.”