Звездата на Реал Мадрид Карим Бензема е разследван за изпратена порно снимка на 14-годишно момиче. Полицията открила, че мобилният телефон, от която бил изпратен фотосът, най-вероятно принадлежи на футболиста.

Семейството на момичето се обадило в участъка, след като дъщеря им си чатила във Facebook с човек с никнейм „Карим Бензе”, вярвайки че това е френският нападател, който в момента се явява трансферна цел на Арсенал. След това тя получила съобщения с „мръсно” съдържание и интимна снимка на гол мъж.

„Бензе” й писал за Реал Мадрид и почивката си на остров Реюнион в Индийския океан, където тя живее. 23-годишният Бензема е посетил това място, за да празнува свой рожден ден през 2009 година.

Футболистът отрече да е извършвал подобно нещо и смята, че някой е откраднал идентичността му в интернет и се е представил за него. Но официалните лица на о-в Реюнион все още не са се произнесли, тъй като случаят е в ръцете на компютърни специалисти.

Любопитното обаче в цялата ситуация е, че от полицията са категорични, че телефонът принадлежи на човек от щаба на Реал Мадрид. Според тях мобилният апарат е от серията, използвана от щаба на „белия балет”, в това число директори и играчи. "Телефонът принадлежи на неговия клуб", категорични са от полицията.