Лука Йович се превърна във футболист на Реал Мадрид във вторник, а личността му вече представлява интерес за медиите в Испания и не само. 21-годишният сърбин парафира до 2025 година с Кралския клуб преди ден след силния сезон, който направи с Айнтрахт.

Йович струва на „белите“ 60 милиона евро, а сега феновете очакват да се превърне във важна част от новия отбор на Зинедин Зидан.

Кой обаче е Йович отвъд футболния терена?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍❤

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Развлекателната версия на испанското издание AS посвети специален материал на Йович, чието име в следващите месеци се очаква осезаемо да присъства в испанската преса. В него се цитира информация на Daily Star, че сърцето на нападателя не е свободно. Там се е настанила красивата му сънародничка Андела Маниташевич. Двамата са заедно още от времето, когато Йович играеше за Цървена звезда. В последствие кариерата му преминава през Португалия и Германия, а миналия февруари двамата стават родители на син. Младата двойка споделя за радостното събитие в живота си през социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐬😍🇵🇹

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Иначе и двамата пазят личния си свят в тайна. В профилите им в социалната мрежа рядко се появяват съвместни техни кадри от моментите им заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❌FB❌ (@andjelamanitasevicc) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❌FB❌ (@andjelamanitasevicc) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#D 💙🙏🏻🌍

A post shared by ❌FB❌ (@andjelamanitasevicc) on