Бъдещето на Уесли Снайдер е една от най-обсъжданите теми в испанската преса. Холандският национал не можа да се наложи в Реал Мадрид, което накара медиите да говорят за негов трансфер. Редица елитни клубове се интересуват от халфа, но най-настоятелен за Снайдер е…най-сексапилната холандка.

Докато бъдещето му на футболния терен е неизвестно, Уесли може да бъде спокоен за личния си живот. Телевизионната водеща Йоланте Кабау, която бе обявена за най-сексапилната жена в Холандия от местното издание на списание FHM, изглежда доста е хлътнала по звездата на Реал и не спира да го засипва с текстови съобщения.

Йоланте е изпратила цели 2000 SMS-а на своя възлюбен през последния месец, твърди холандския вестник „De Telegraaf”. Това прави по 70 SMS-a на ден и при 8 часа сън – по 4 на всеки 60 минути.

Самият Снайдер, който се разведе в началото на годината, отрече твърденията на изданието: „Не съм влюбен в Йоланте, ние сме само добри приятели, които заедно се смеят”, обясни той.

Двамата, които обичат „общия смях” обаче вече са забелязани заедно в Барселона, Амстердам и Хилверсум. Това не се е приело добре от дългогодишния приятел на красавицата – певецът Ян Смит, който заяви, че двамата с Йоланте са разделени.