Новата любима на футболната звезда Кристиано Роналдо, както я описват в САЩ – Ким Кардашиан, реши отново да съблече дрешки, макар и за по-сдържано списание „Харпърс Базар”. Екс-плейбойката е лице на статията „Голата истина”.

Една от доста популярните в Америка сестри Кардашиан очевидно разбра бързо за чара на европейските футболисти. След като няколко години поред Ким излизаше със звездата от американския футбол Реджи Буш, сега пищната хубавица се премести на Стария континент.

Кардашиан набързо овърша Уейн Бридж, и се премести на топличко в Испания. Там тя реагира отново светкавично, забърсвайки най-желания ерген в Мадрид – Кристиано Роналдо. Двамата бяха изловени да се целуват след мач на Реал, а след това и на романтичен обяд в ресторант „Ла Дорадо”.

Двамата после си тръгнали с отделни автомобили, но се прибрали в имението на португалеца, където прекарали няколко часа. Засега, твърдят приятели на Кардашиан, тя и Роналдо са само приятели, и не искат да се обвързват, но помежду им определено има тръпка…