Мис „Бум-бум“ 2015 Андреса Ураш разказва в книгата си „Умри, за да живееш“ за сексуалната си връзка със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Андреса отделя цяла глава от книгата си за интимните преживявания с Кристиано, в които описва много подробности.

Ураш разкрива, че първата й среща с Роналдо е била през април 2014 година и тя е завършила в апартамента на португалския футболист в испанската столица.

„Бях в асансьора, който е част от апартамента на Роналдо, след което вратата се отвори и сърцето ми спря. Това беше той. Кристиано Роналдо. Усмихвайки се той ме покани да вляза и започнахме да разговаряме. Двамата имахме интензивна сексуална връзка. Роналдо противно на очакванията не е агресивен в леглото. Първият ни акт продължи близо един час“, разказва Ураш.

Бразилката разказва, че първият път е искала да си направи снимка с него за сувенир, за да може да покаже на приятелките си, че не си измисля, че е правила секс с Роналдо.

Ураш разкрива, че Роналдо се е влюбил в дупето й и затова е потърсил контакт с нея.

Мис „Бум-бум“ 2015 с неохота казва, че любовната й авантюра с Роналдо е била, докато Ирина Шайк се водеше официално гадже на звездата на Реал Мадрид.

„Един ден получих смс от Роналдо, в който той ми определи среща в един столичен хотел. Трябваше да стигна до няколко минути, защото той следобед имаше тренировка. Три-четири часа не излязохме от стаята. След това той отиде изпълнен с енергия на заниманието“, добавя бразилката.

Андреса Ураш изрази съжаление, че Кристиано се е разделил с Ирина и се извинява в книгата, ако тя е причината двамата вече да не са заедно.

Според испанските медии Кристиано Роналдо може да предприеме правни действия срещу Андреса Ураш.