Треньорът на Виляреал Марселино Гарсия Торал се пошегува по интересен начин със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо преди мача между двата тима.

„Жълтата подводница“ посреща шампиона на Европа в събота от 17 часа, като преди двубоя от 6-ия кръг разликата между съперниците е една точка в полза на мадридчани.

Торал се показа оптимист, като не скри намерението си да образува още проблеми на „лос бланкос“, които са критикувани заради играта си в отбрана.

Когато бе запитан за това колко трудно ще е опазването на звездата на Реал Кристиано Роналдо, наставникът на Виляреал се пошегува, че се надява португалецът да пипне ангина преди началото на срещата, за да не играе.

„Както стоят нещата в момента, ако Виляреал победи Реал Мадрид, ще е голяма изненада, защото техният бюджет е 10 пъти по-голям и са страхотен тим. Все пак всичко може да се случи в хода на 90-те минути – ако единият отбор е във форма при играта в двете наказателни полета, а другият няма ден, тогава изненадата е възможна“, завърши Торал.