Тази вечер Валенсия и Виляреал се изправят един срещу друг в мач от поредния кръг на Ла Лига. И двата тима гонят своите цели, като „прилепите“ са замесени в битката за оцеляване, докато „жълтата подводница“ все още има шанс да играе дори в Шампионска лига през следващата кампания.

Наставникът на Виляреал Кике Сетиен сподели своите очаквания преди срещата, като заяви, че неговият отбор ще гони с всички сили успеха в предстоящия мач.

„И двата тима имаме за какво да се борим и този мач е еднакво важен, както за нас, така и за тях. Те си имат своите проблеми, и със сигурност за Валенсия не е приятно да се бори за оцеляване, това е нещо толкова нетипично, но такава е ситуацията към момента. Нашата цел е Европа както съм споделял многократно и ще излезем с единствената мисъл за 3 точки“.

„Мисля, че сме в добра позиция, дори можем да атакуваме и топ 4, което ще е страхотно, но всичко зависи от нас. Трябва да опитаме да спечелим оставащите си двубои и ще видим къде ще бъдем в края на сезона. Във всеки случай, срещу Валенсия ни чака труден мач, в който трябва да сме пределно мотивирани и се надявам, че ще си тръгнем с нова важна победа“, каза Сетиен.