Съставът на Валенсия посреща Бетис в мач от 36-ия кръг на Ла Лига. Двубоят е повторение на финала за Купата на краля между двата тима, който отборът от Севиля спечели с дузпи.

И макар че срещата днес е с много по-малък заряд, наставникът на домакините Хосе Бордалас заяви, че желае неговият тим да завърши кампанията по възможно най-добрия начин. Според специалиста, Валенсия трябва да се класира колкото се може по-нагоре в таблицата и след това вече да се мисли за следващия сезон.

„За съжаление, за всички е ясно, че няма да играем в Европа, нещо, което толкова искахме, но нещата просто не се случиха. Изпуснахме шанса си във финала за купата, това бе най-прекият път към европейските турнири, и определено все още ни боли, не само мен, но и всички в клуба. Въпреки това, постоянно разговарям с футболистите и се опитвам да ги убедя, че имаме още работа за вършене до края на сезона", започна Бордалас.

"Искам Валенсия да прави нещата по правилния начин, а на този клуб му приляга да се цели по-високо. Тази година не се получи, за следващата кампания, не мога да кажа още нищо. Надявам се да завършим добре този сезон и в оставащите няколко кръга да покажем по-добри игри. Със сигурност феновете още ги боли от загубения финал, но дано поне им донесем малко позитивни емоции“, коментира бившият треньор на Хетафе.