Валенсия навлезе в неприятна серия в Ла лига. Единственото позитивно за „прилепите“ от последните дни е фактът, че тимът продължава участието си в Купата на краля и вече е част от четвъртфиналите.  

Наставникът Пепе Бордалас се надява, че отборът отново ще намери верния път в първенството и ще започне да печели съвсем скоро.

„Загубите от Еспаньол и Реал Мадрид със сигурност не бяха приятни за нас. Когато допуснеш две поредни поражения е съвсем нормално да се запиташ, дали не бъркаш някъде. Положителното за Валенсия е, че продължаваме за купата и ще опитаме да достигнем максимално далеч. Амбициозни сме и желаем най-доброто, но е важно да подобрим изявите си в първенството. Само така можем да се борим за класиране в европейските турнири и отново да усетим тръпката от подобен тип мачове”, сподели той.

„Немислимо е да се концентрираме само върху купата, защото това няма да доведе до нищо добро. Колкото до трансферите в клуба, засега не мога да кажа нищо повече. Все още изчакваме и се надявам на положителна развръзка. Във всеки случай трябва да се справяме с наличното и амбициите ни ще са високи, независимо дали ще привлечем някого“, коментира бившият  наставник на Хетафе.