Престоят на Рубен Бараха начело на Валенсия не започна по най-добрия начин. Късно снощи „прилепите“ допуснаха минимално поражение от състава на Хетафе, а с тази загуба тимът още повече утежни положението си в Ла лига.

Бившият испански национал обаче, извади доста повече позитиви отколкото негативи след срещата и призова феновете да останат спокойни въпреки трудната ситуация.

"Не мога да не бъда недоволен от момчетата, защото те наистина се постараха и дадоха всичко от себе си. Създадохме достатъчно чисти положения пред противниковата врата, но ни липсваше завършващия удар. Понякога във футбола просто се случва така, но не можем да сторим нищо освен да гледаме към следващия мач".

"Искам да помоля феновете да останат спокойни и просто да ни подкрепят. Наясно съм, че всички са изключително разтревожени и никой не Желае Валенсия да изпадне, но от нас зависи да гледаме смело напред. Вярвам в по-добрите дни пред клуба и само заедно и с много работа можем да излезем от трудното положение, в което се намираме“, каза бившият испански национал. Рубен Бараха спокойно може да бъде наречен легенда на Валенсия.

Той е част от златните времена на клуба, когато съставът бе сериозен фактор в европейския футбол.  Сега, задачата пред двукратния шампион с Валенсия е съвсем различна, а тепърва ще разберем дали той ще успее да се справи и да спаси „прилепите“ от изпадане.