Винисиус Жуниор е един от големите таланти в редиците на Реал Мадрид. Самият той вече направи няколко мача за първия тим на "белия балет"

Големият талант в редиците на Реал Мадрид Винисиус Жуниор изказа интересно мнение, което определено няма да се хареса на Кристиано Роналдо. Бразилецът, който играе за втория тим на "белия балет", но вече направи няколко мача и за първия, изрази съжаление, че не е получил шанса да играе рамо до рамо с португалеца, но пък не страда много, защото според него играе заедно с "най-добрия в света" в лицето на Лука Модрич.

"Щеше да е хубаво да играя до него, но играя заедно с Модрич, който е най-добрият в света, а там е и Карим Бензема. Те са тези, които са ме криели под крилото си и са играчите, с които искам да играя."

"За един футболист винаги е добре да играя до най-добрите и да си в клуб като Реал Мадрид е безценно. Мечта е за всеки млад човек."

"Всичко ще дойде с времето си. Засега трябва да съм споокен. Щастлив съм, че успях да допринеса в няколко мача. Няма нищо по-добро от дебют на "Бернабеу" срещу Атлетико Мадрид. Много съм щастлив да бъда част от такъв страхотен състав."