Отборите на Виляреал и Валенсия не успяха да се победят и завършиха 0:0 в мач от 5-ия кръг на Примера дивисион. Феновете на „Ел Мадригал“ така и не видяха попадение.

Поделените точки не помогнаха на нито един от отборите. Виляреал заема 13-о място с едва 5 точки, а Валенсия е на 15-о с 4 пункта.

Въпреки че гостите останаха с човек по-малко още в 56-ата минута, „прилепите“ все пак можеха да си тръгнат с успеха.

Играчите на Виляреал първи стигнаха до по-опасна ситуация. В 17-ата минута Марио Гаспар получи топката в наказателното поле и стреля, но я изпрати в аут, въпреки добрата си позиция.

Най-спорната ситуация в мача дойде в 56-ата минута. Главният рефер даде директен червен картон за нарушение в центъра на терена на Даниел Парехо, който фаулира съперников играч. Според рефера обаче нарушението е било достатъчно грубо, за да изпрати футболиста на гостите в съблекалнята.

В 70-ата минута, въпреки по-малкият брой играчи на терена, Валенсия създаде добро положение. Гонсало Гуедес, който влезе като резерва, имаше своя шанс, но не успя да преодолее вратаря. Малко преди края на мача и Денис Черишев можеше да открие резултата, който в крайна сметка остана 0:0 и след последния съдийски сигнал.