Барселона победи Сеута с 5:1 и се класира за следващия етап в турнира за Купата на краля в Испания, макар и да игра без голяма част от титулярите си.

Жерар Пике и Карлес Пуйол бяха сред тези, които получиха почивка от старши треньора Хосеп Гуардиола. Двамата заеха места в ложите, за да изгледат успеха на съотборниците си.

Категоричният резултат 5:1 и вече финалните секунди на срещата обаче се оказаха твърде много за Пике, и той потърси други забавления. Испанският национал, по неизвестни причини, си избра човек от публиката, с когото да се заяжда, и започна да го замеря със семки.

След като нещастният фен, обект на глупостите на Пике, се възпротиви на отношението, защитникът бързо посочи към Карлес Пуйол и набеди него за летящите семки. Капитанът на Барселона разбира се, не остана доволен, и също реагира срещу Пике.

Слава богу, двубоят бързо приключи, и футболистите бързо се изнизаха от ложата си. Преди да си тръгне обаче, Пике хвърли целия си пакет по фена…, който в добрия случай, трябва да е бил привърженик на Сеута.