Баварската репортерка Даниела Вукович от телевизия Wiesn-Gaudi TV първо хвърли в смут, а после разсмя до сълзи звездата на Челси Дидие Дрогба.

Котдивоарецът бе гост на Октоберфеста в Мюнхен и позира доволно пред обективите, и даде няколко интервюта, докато разменяше думи с колегата си Йенс Леман и други познати лица.

Дрогба бе в отлично настроение така или иначе, но то съвсем се оправи, когато Вукович обясни, че редом до него е застанало „гаджето му“, вместо неговия „приятел“ (boyfriend-buddy). Ставаше въпрос за Стив Гури, сънародник на Дрогба, и играч на Уигън. Двамата избухнаха в бурен кикот, когато тя обърка двете думи на английски, който определено не изглеждаше да й е силния език.

Даниела се опита да замаже гафа с още смях, а след това и с комплименти за това колко добре изглежда Дрогба от всички страни в традиционния баварски костюм, който бе облякъл той за случая.

Дрогба пристигна в Мюнхен за събиране на фондацията на Мануел Нойер за подкрепяне на деца, на която дари 10 хиляди паунда.