Реал Мадрид започна доста обещаващо своя сезон в Примера дивисион, след като в мач от втория кръг, който се яви дебютен за отборите, „белият балет” разгроми Сарагоса като гост с 6:0, а звездата на тима Кристиано Роналдо даде заявка, че и този сезон ще бъде голова машина като реализира хеттрик.

Испанският гранд тотално доминираше в двубоя и без изобщо да се напряга вкара цели шест гола във вратата на своя съперник, с което излезе начело в класирането по голова разлика.

Резултатът бе открит в 24-а минута, когато Месут Йозил матира защитата на Сарагоса с брилянтен пас, а за Кристиано Роналдо само да чукне топката във вратата.

5 минути по-късно Серхио Рамос центрира топката в наказателното поле, където Марсело с прецизен шут в десния ъгъл удвои преднината на Реал.

Резултатът стана класически в 64-а минута, когато топката стигна до Шаби Алонсо, който с шут по земята от границата на наказателното поле прокара топката през купа от играчи и вкара в долния десен ъгъл на вратата на Еспаньол.

В 71-а минута Роналдо вкара без проблеми втория си гол в мача след пас на Ди Мария и удар от няколко метра.

Кака показа огромната си класа в 82-а минута, когато след само 4 минути на терена, реализира петия гол за своя отбор. Бразилецът нахлу в наказателното поле, мина покрай няколко бранители на Еспаньол и с техничен удар в горния далечен ъгъл реализира за 5:0.

В 86-а минута отново Кака бе в центъра на събитията, след като с прекрасен пас намери Роналдо на метър пред опразнената врата и за португалеца не бе проблем да оформи своя хеттрик, а с това и крайния резултат 6:0.