Реал Мадрид постигна победа с 1:0 срещу Пари Сен Жермен в контролна среща, която се игра на стадион „Улеви“ в Гьотеборг.

Испанците започнаха по-силно мача и в 16-та минута вратарят на ПСЖ Салваторе Сиригу на два път отрази удари на Карим Бензема и Кристиано Роналдо.

ПСЖ бе много близо до това да поведе в резултата в 22-та минута, когато Есекиел Лавеци бе оставен непокрит на първа греда и стреля, но на сантиметри в страни от вратата на Реал Мадрид.

Реал Мадрид поведе в резултата в 23-та минута, когато при бърза контраатака топката попадна в Месут Йозил, който комбинира с Карим Бензема и той с удар от границата на наказателното поле на ПСЖ прати кълбото в долния ляв ъгъл на вратата на Сиригу,

ПСЖ веднага се втурна в атака и в 25-та минута Матуиди остана сам срещу Диего Лопес, но пропусна да изравни резултата, а вратарят на Реал Мадрид демонстрира класа и спаси. Минута по-късно Жале центрира в наказателното поле на Реал Мадрид, където Златан Ибрахимович стреля с глава, но Лопес отново спаси. В 32-та минута Хавиер Пасторе стреля опасно, но Диего Лопес успя да избие топката.

Пари Сен Жермен продължи да атакува и в 39-та минута Ибрахимович продължи с глава към Лавеци, който бе оставен на празна врата, но стреля в аут.

Реал Мадрид бе близо до това да вкара втори гол в 42-та минута, когато Коентрао центрира в наказателното поле на ПСЖ, където Карим Бензема стреля с глава, но изпрати топката в аут.

През второто полувреме футболистите на Реал Мадрид бяха много по-активни от своя съперник, но Кристиано Роналдо и Анхел ди Мария пропуснаха да направят победата на „белия балет“ по-изразителна.

Реал Мадрид: Диего Лопес, Карвахал, Пепе, Начо, Коентрао, Кедира (77' Мората), Модрич (46' Каземиро), Иско (46' Ди Мария), Йозил, Кристиано Роналдо и Бензема (67' Кака).

ПСЖ: Сиригу, Жале (73' Ван дер Вийл), Сакхо (62' Тиаго Силва), Алекс, Максуел, Мота, Матуиди (62' Верати), Лукас Моура (73' Коман), Пасторе, Лавеци (62' Онгенда) и Ибрахимович.