От 2 дни Тиаго Алкантара е футболист на Байерн Мюнхен. Може би не всички знаят, но и братът на Тиаго – Рафиня е доста обещаващ футболист. Той е собственост на Барселона като вече има няколко мача за първия отбор на каталунците, но ден след трансфера на батко си в Байерн, и той смени своя отбор. 20-годишният Рафа премина под наем в Селта, където ще трябва да натрупа игрова практика.

Това, че Тиаго и Рафиня са футболисти не е никаква изненада с оглед на това кой е техният баща – бившият бразилски национал Мазиньо, който стана световен шампион в САЩ през 1994 година.

Очевидно футболът е в гените на Тиаго и Рафиня, които играят от много малки, а в интернет се появи любопитен клип от техните изяви. На него двамата, които са на видима възраст 5-7 години играят заедно футбол, но в доста груба форма, тъй като основната им цел всъщност е да изритат другия.

ВИДЕО: Малките Тиаго и Рафиня Алкантара играят брутален футбол

Тиаго удря малкия си брат доста болезнено в слабините след ужасно влизане, а играта завършва с нова груба проява на Тиаго, след която Рафиня напуска терена разреван.

Вижте любопитното видео: