Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес представи Бейл пред над 20 хиляди фена на „Сантяго Бернабеу“, след като играчът парафира за шест години с мадридския гранд. Бейл вече е най-скъпият играч в историята, като Реал плати на Тотнъм за услугите му умопомрачителните 100 милиона евро.

ВИДЕО: Гарет Бейл официално е играч на Реал Мадрид

източник: БГНЕС

„В Реал Мадрид идва най-добрият футболист на английската Висша лига,“ обяви Перес, прекъсван от виковете на привържениците, вече екипирани в екипи на новата звезда на клуба. Възгласите „Бейл, Бейл“ пълнеха паузите в речта на боса на „белите“, а с видимо вълнение самият футболист слушаше изявлението. „Посрещаме един човек, който знае, че Реал Мадрид означава отдаденост, саможертва и преди всичко, страст към футбола.“

„Здравейте, искам само да кажа, че е невероятно да съм тук, това е моята мечта, и ще се опитам да помогна на този отбор да спечели всичко,“ каза самият Бейл и дори го произнесе на испански, за кеф на всички събрали се на стадиона, и завърши с „Hala Madrid“, с което вече спечели и последните скептици, преди да позира с екипа с номер 11.

ВИДЕО: Гарет Бейл официално е играч на Реал Мадрид

източник: БГНЕС

Между останалите възгласи на феновете обаче се чуваха и такива: "Не продавайте Йозил!", въпреки че трансферът на немския национал в Арсенал вече да е почти неизбежен.