Техническият секретар на Барселона Роберт Фернандес даде ясно да се разбере, че клубът не планира към момента да търси заместник на Даниел Алвеш, който напусна отбора и ще продължи кариерата си в Ювентус.

„За момента не търсим нов десен защитник. Подписахме с Алеиш Видал, защото вярваме, че той може да се справя с тази роля. Също така имаме Серхи Роберто. Да, Бейерин е страхотен играч, но на този етап не го преглеждаме като възможна опция", коментира Фернандес.

„Адриано има договор и никой не ми се е обадил да каже, че ще напуска. Няма какво повече да кажа по тази тема“, добави техническият секретар на Барселона.

„Сандро си тръгва по моя отговорност. Невинаги клубът може да спечели."

„Опитахме се да привлечем Нолито, но всички знаете защо това не се случи. В този момент не мога нито да потвърдя, нито да отрека нищо по темата "Нолито". Той има договор със Селта и трябва да покажем уважение и към футболиста, и към клуба."

„Наясно сме с това на кои позиции искаме да се подсилим. Лучо знае кои играчи са му необходими и кои иска да има в състава си, но има време, а не сега и на момента“, каза още Роберт Фернандес.