Треньорът на Виляреал Ернесто Валверде определи като труден жребия, който противопостави жълтите подводници срещу Лацио, Левски и Ред Бул Залцбург, като предупреди, че българите и австрийците са шампиони на страните си и не бива да бъдат подценявани.

„Можехме да имаме повече късмет, групата ни е трудна. Падна ни се Лацио, един от постоянните участници в Шампионската лига. Никой не искаше да се падне с тях”, каза Валверде, който през 2007 година изведе Еспаньол до финала на Купата на УЕФА, а през миналата година стана шампион на Гърция с Олимпиакос.

„Другите два отбора - Левски и Залцбург, идват от Шампионската лига като шампиони на своите страни”, коментира наставник, но отново определи Лацио като най-трудният съперник на жълтата подводница.

„Редовен участник в Шампионската лига и има име в Европа. Лацио има много бързи нападатели като Сарате. Ние можем да се справим с положението и да излезем от групата. Можем да стигнем далеч в Лига Европа и да се надяваме на успехи, независимо от противниците. Тази седмица стартира първенството и трябва да се представим добре в Памплона”, каза още Ернесно Валверде.