Играчът на Валенсия Давид Албелда вярва, че неговият отбор има големи шансове да се наложи над Челси в предстоящия мач от груповата фаза на Шампионската лига. Испанците ще търсят реванш за загубата от „сините” в миналото издание.

Националът на Испания сподели, че отборът му се намира в много добра форма, а проблемите, които изпитват на „Стамфорд Бридж” ще улеснят задачата на Валенсия още повече.

„Сега е много добър момент да се изправим срещу Челси. Те имат контузени в състава, а ние се намираме в много добра форма. Все пак, предстои ни много работа – имаме гостуване в Лондон, мач с Шалке у дома, както и разбира се две срещи с Розенборг. Трябва да караме стъпка по стъпка”, започна Албелда.

„Миналата година бяхме много уморени и просто не бяхме на нужното психическо ниво за тази надпревара, но сега е по-различно. Всичко е по-лесно. Във футбола се съди за един отбор по неговите резултати – това, че успяхме да спечелим в Германия ни вдъхна много увереност в силите. Проблемите в началото на сезона вече не са на дневен ред”, сподели още играчът.