Депортив Ла Коруня и Валенсия не излъчиха победител в мача помежду си от 21-я кръг на Ла Лига. Двубоят завърши при 1:1, като „прилепите“ стигнаха до равенството в самия край, след попадение на Алваро Негредо. Преди това Лукас Перес бе отбелязал за домакините.

Чудесен мач за Валенсия направи Алваро Негредо, който бе един от най-активните на терена, и ознаменува доброто си представяне с гол.

Гостите започнаха по-силно мача. До 25 минута възпитаниците на Гари Невил създадоха две опасни положения. Първо в 11-ата минута Анде Гомес пусна хубав пас към Алваро Негредо, който отправи хубав изстрел от наказателното поле, но топката мина в страни от десния стълб на вратата. В 25-ата минута Негредо овладя добре топката след пас от Даниел Парехо, но не съумя да се разпише.

Само 2 минути по-късно Лукас Перес Мартинес изведе Депортиво напред в резултата след скоростна атака. Перес преодоля няколко бранители и се разписа за 1:0.

След почивката, в 68-ата минута Луис Алберто отправи хубав удар, но пътят на топката бе пресечен.

Негредо пробва късмета си, стреляйки от дистанция в 80-ата минута, но топката мина в страни от вратата.

Валенсия не се отказа да търси изравнително попадение, а то дойде в третата минута на 4-минутното продължение. След пас от ляво на Дани Парехо, Негредо с глава се разписа за 1:1.

В класирането Депортиво Ла Коруня е на 9-о място с 29 точки, а Валенсия е 11-и с 25.