Валенсия разочарова феновете си, завършвайки 1:1 с Кадис в мач от 17-ия кръг на Ла Лига. "Прилепите" стигнаха с кански мъки до равенство. По този начин тимът вече е в серия от 8 поредни мача без успех в Примера дивисион. Антони Лосано откри за гостите в 59-ата минута, а Максимилиано Лопес изравни в 79-ата минута.

Първата част не предложи много емоции. Домакините имаха един добър шанс в 23-ата минута, когато изстрел на Максимилиано Гомес с глава бе спасен от Жеремиас Ледесма.

В 59-ата минута Кадис откри. При центриране в наказателното поле Исак Карселан не успя да засече коженото кълбо, което обаче стигна до Антони Лосано, който с акробатичен удар с гръб към вратата отбеляза за 0:1.

В 72-ата минута Лосано можеше да удвои, след като негов опит с глава топката се отби от гредата.

Валенсия все пак изравни в 79-ата минута. Хосе Гая центрира отляво и сложи топката на главата на свободния Максимилиано Гомес, който отблизо изравни за 1:1.

Така мачът приключи без победител, като този резултат не даде поводи за радост на никой. Валенсия се намира на 17-ото място в таблицата с 16 точки, докато Кадис е 10-и с 20 точки в актива си.