Отборите на Севиля и Валенсия не се победиха, завършвайки при резултат 1:1 в една от най-интересните срещи от 11-тия кръг на Ла Лига. За домакините голът вкара Рубен Собрино, докато за гостите точен беше Лукас Окампос. 

Двубоят започна в доста мудно темпо, като и двата състава се затрудняваха да създадат големи положения. Първият шанс дойде в 20-та минута, когато Кангин Ли намери топката добре от воле пред границата на наказателното поле на Севиля, но изстрелът му беше изящно спасен от Томаш Вацлик. 

В края на първата част дойде и пробивът за гостите. В третата минутра на добавеното време, след хубава комбинация по десния фланг, Фернандо извади топката добре към границата на наказателното поле, където Лукас Окампос произведе чудесен изстрел по земя, който препарира стража на Валенсия за 1:0. 

През втората част "прилепите" се амбицираха в търсене на изравнителен гол. В 50-та минута Максимилиано Гомес отново тества рефлексите на Вацлик, но чешкият страж беше на ниво, за да остави аванса на своя отбор непокътнат. 

Все пак в 81-та минута изравнителният гол беше намерен. Дани Парехо центрира от свободен удар вляво от вратата на Вацлик, при което най-високо се извиси Рубен Собрино, за да оформи крайното 1:1. 

По този начин Севиля остава на 4-то място с актив от 20 точки след 11 кръга, докато Валенсия остава 11-ти с 14 пункта на сметката си.