Вратарят на Барселона Виктор Валдес е уверен, че неговият съотборник Франсеск Фабрегас ще отхвърли офертата на Манчестър Юнайтед.

Каталунците вече получиха две предложения от „червените дяволи“ за испанския национал, но остават непоклатими в позицията си, че той не се продава.

Валдес от своя страна е сигурен, че 26-годишният плеймейкър ще остане на „Камп Ноу“, защото е развълнуван от бъдещата работа с новия наставник Херардо Мартино. „Вярвам на Фабрегас, той ще остане. Смятам, че е запленен от новия етап, в който навлезе клубът“, сподели 31-годишният страж.

„Мартино ни каза, нямам право да губим желанието си да побеждаваме. Поговорихме си само няколко минути, но видяхме, че той е много развълнуван, това е един огромен проект. Той иска да остави своя собствена следа и да се докаже като индивидуалност. Виждам го като треньор, който е много близък с играчите си.“

„Преди всичко той от нас да продължим да печелим. Малко по малко ще разберем какъв е неговият стил. Отборът се е адаптирал към всеки треньор, който е имал до момента. Той също ни обеща да се впише в нашата философия, за да не променя кой знае колко динамиката. Смятам, че назначението му е положителен ход. Това ще бъде една специална година“, завърши Валдес, който напуска Барселона в края на сезона, когато изтича договорът му.