Бившият спортен директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано не спести за пореден път критики към старши треньора Жозе Моуриньо, а също така разкритикува двамата нападатели на „белия балет“ Карим Бензема и Гонсало Игуаин. Това той стори в своето предаване по радио „Кадена Сер“.

„Бензема и Игуаин не са намират във форма. Двамата са вкарали много малко голове през този сезон. През миналия тяхното представяне бе различно. Смятам, че причината за това е постоянната въртележка, която прави Жозе Моуриньо. Той пуска като титуляр Бензема, а в 60-та минута го сменя с Игуаин. В следващия мач аржентинецът започва в стартовите единадесет, а французинът влиза като резерва. Тази въртележка не е добра за тях. Трябва да се знае кой е титулярният нападател“, коментира аржентинецът.

„Това не е добре за Реал Мадрид. Смятам, че Бензема и Игуаин страдат от това, а отборът също“, добави бившият спортен директор на „кралския“ клуб.

„Барселона има много добър аванс и това успокоява каталунците. Те могат да се концентрират сега върху представянето си в Шампионската лига. Смятам, че Барселона ще покаже много високо ниво на игра срещу Милан“, каза още Хорхе Валдано.